Gazton’s


Österfärnebo!

Var till Österfärnebo häromdagen, var dit och hämtade Happy som också tillhör våran familj. Min ludna familj här i Avesta är Jag, Ella (heter Elvira) och Happy. I Österfärnebo har vi Cindi (min mamma), Gizza (min syster) och Ika. Till Österfärnebo och gammelmatte får tjejerna åka när dom löper, jag blir så tokig annars. Eller skall jag säga tokigare =). I helgen som kommer (20:de September) skall Happy, Gizza och Ika ner till Österbybruk på utställning. Får väl se hur det går. Tur jag inte följer med, när jag ser någon annan kille stå och flörta med mina tjejer så blir jag såååååå jävla sur. Usch! Hela dagen kan vara förstörd. Tjejerna tycker det är jättekul och flörtar tillbaka så jag blir alldeles ifrån mig. Nä! jag skall ligga hemma med fötterna i luften och klia mig på bollarna tror jag.

Den 27:de skall vi till Bergby på utställning och då skall jag med. Får väl se om det är någon som jäklas då och skall flörta med dom. =(…..

Ella den stackarn blev opererad för livmoder inflammation den5:e September. Efter fem timmar på Falu djursjukhus så kom hon hem. Fem timmar! Vi trodde hon skulle få sova över där. Men hon var pigg och allert, hon har inte klagat en enda gång på att hon har ont. Men vi trodde att hon fått stora knäppen, hon är ju 8 år och ville nu leka som om hon var en liten valp. Jisses säger jag bara, hon höll på att ta kål på mig ute i trädgården. Hon jagade mig och jag skulle jaga henne, lovar att jag hade rosa slips på mig när jag kom in.

Nähä! nu skall jag försöka sätta in lite foton här. Tänkte försöka få in lite på tjejerna så får ni se varför dom andra vill hålla på att flörta med dom hela tiden. =)

Tazzz på er för denna gången.

                                              Gazton

Annonser

1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Österfärnebo, nära mina gamla hemtrakter alltså.

Du har en liten utmaning hemma hos min blogg 🙂

Kommentar av Karin och Wilma
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: